Comenca espectacle

Comença l'espectacle
Sonoritzem, gravem,
interpretem i musiquem
 

 

Bones mans

Gestió
Ho deixes en bones
mans
 

Gravem

Silenci gravem!
Des d’un grup de rock,
fins a una simfònica 
 

 

Nostres produccions

L'Intèrpret a escena
Coneix les nostres
produccions
 
 

Professionalitat

Des de la creació de L’Intèrpret sempre ens ha agradat treballar portes enfora. Primer modestament, amb petites actuacions que mostressin la tasca que desenvolupem a les nostres aules. Però som experts a créixer i la nostra divisió de produccions ha crescut els darrers anys.

Hem posat la nostra experiència, la nostra infraestructura i les nostres instal·lacions al servei de tota mena de produccions, que van des de l’enregistrament en estudi, la sonorització i gravació en vídeo i àudio de directes o el muntatge d’espectacles.

Per fer-ho possible disposem dels millors equips tecnològics, amb la darrera tecnologia, en mans dels millors professionals.

Podem enregistrar el teu disc, deixar a punt i controlar el teu so en directe, il·luminar el teu espectacle, enregistrar i editar en vídeo i àudio el teu concert o portar al teu escenari un dels nostres muntatges. Tot alhora o el que et faci falta. Fem la teua producció nostra perquè volem que sigui el teu èxit.

Instal·lacions

Des del nostre estudi professional podem enregistrar des d’un solista fins a una orquestra simfònica.
L’estudi està connectat a tres sales d’enregistrament, que es poden utilitzar segons les necessitats i característiques de la gravació. Les sales estan connectades per un circuït intern de televisió, que permeten el seguiment de tot el procés sense interferir-hi.
L’estudi es pot llogar en la modalitat de claus en mà o bé podem posar al teu servei l’equip humà que necessitis per fer l’enregistrament.
 
Sales d’enregistrament i assaig
Disposem de 3 sales connectades a l’estudi d’enregistrament, de 9, 14 i 100 metres quadrats. Alhora, pots disposar d’altres sales per assajos i suport. Totes les sales estan convenientment insonoritzades i gaudeixen d’una acústica adequada per preservar la qualitat del so.
 
 
Plató
La sala Ellington, de 100 metres quadrats i amb capacitat per a 100 persones, és ideal per fer enregistraments musicals de gran format o per treballar amb amplitud i comoditat. Està perfectament insonoritzada i amb una acústica neutra que no interferirà en el teu so.
La sala, a més, està equipada amb la il·luminació i la infraestructura necessària per transformar-se en un plató de TV, que permet l’enregistrament de produccions audiovisuals diverses.
La nostra sala també es pot emprar com a petit auditori per a audicions, projeccions o concerts i representacions de petit format.
 
Sales de suport
Posem al teu servei tota la nostra infraestructura perquè et serveixi de suport en el procés de treball i enregistrament. Des de sales de reunions, fins a espais d’assaigs, conferències, presentacions, etc.
 

Equipament

Disposem de material professional per optimitzar i aconseguir els millors resultats en enregistraments, edició, sonorització i producció. Un equip que podem posar a la teua disposició claus en mà o bé gestionar-lo perquè el teu producte tingui el nivell que necessites.

Gestió

La nostra professionalitat i capacitat de gestió va allà on anem nosaltres. Hem aprofitat la nostra experiència per posar-la al servei dels encàrrecs de gestió d’instal·lacions i projectes.

Des de L’Intèrpret podem gestionar els teus projectes o instal·lacions relacionades amb la música o l’àudiovisual. 

BUCS

Del 2006 fins el 2012, L’Intèrpret ha gestionat el Bucs d’Assaig el Mercat. Un servei de l’Ajuntament de Lleida que ofereix als joves de la ciutat la possibilitat de desenvolupar els seus projectes en l’àmbit de la música i altres disciplines artístiques.

 

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .