som interpret 1

Des de la seua
creació, el 1997,
L’Intèrpret ha esdevingut
un centre de referència
som interpret 2

L’alumnat com a
centre de la nostra
pedagogia
som interpret 3

Gaudir de la música
i el teatre, el nostre
principal objectiu


som interpret 4

Hi ha una música
per a cadascun
de nosaltres
som interpret 5

Les noves tecnologies
a la música

Qui som?

L’Intèrpret és un espai d’ensenyaments artístics, que centra la seua activitat en la música, el teatre musical i la tecnologia del so.
Va nàixer el 1997, com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. D’aquella petita empresa familiar en resta l’esperit de proximitat amb l’alumnat i les seues famílies, l’impuls emprenedor i l’objectiu pedagògic de fer que l’alumne sigui el centre i protagonista en tot moment.
El 2010, L’Intèrpret fa un salt quantitatiu i qualitatiu. Remodelem les nostres instal·lacions per poder acollir l’ampliació dels seus ensenyaments i incorporar-ne de nous. Així, a l’Escola de Música s’hi suma la creació del Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical. L’Intèrpret es converteix, doncs, en el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya. Alhora, esdevenim un centre de producció, que dóna sortida a les creacions pròpies i atén encàrrecs en diferents disciplines relacionades amb la música, el teatre i els espectacles en general.
Tot plegat, sense perdre el nostre esperit fundacional, amb la voluntat de mantenir en permanent actualització i innovació la tasca educativa del centre.
Un projecte obert, que vol ser una aportació enriquidora per a la cultura a Lleida i la resta del país. Un centre de referència, doncs, dels ensenyaments artístics a Catalunya.
 
L'Intèrpret està associada i pertany a:
EMIPAC, Escoles de Música d'Iniciativa Privada Associades de Catalunya.
ACCAT, Associació de Conservatoris de Catalunya.
• AECAEM, Asociación Estatal de Centros Autorizados de Enseñanzas Musicales.
REEM, Red Española de Escuelas de Música.
• PEEML, Plataforma d'Empreses d'Ensenyaments Musicals de Lleida.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .