Comenca espectacle

Comença l'espectacle
Sonoritzem, gravem,
interpretem i musiquem
 

 

Bones mans

Gestió
Ho deixes en bones
mans
 

Gravem

Silenci gravem!
Des d’un grup de rock,
fins a una simfònica 
 

 

Nostres produccions

L'Intèrpret a escena
Coneix les nostres
produccions
 
 

L’Intèrpret col·labora i dóna suport al concert benèfic a càrrec de Topiloco Aviador

El grup donarà íntegrament l'import de l'actuació al Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

L'Intèrpret coopera amb l'acte solidari que Topiloco Aviador realitzarà el diumenge, dia 19 de maig, a les 19:00 h, a l'auditori de La Llotja, amb motiu de la celebració del seu 25 aniversari. El grup musical farà una actuació única després de molts anys de silenci per col·laborar amb la investigació contra el càncer del Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, a través de l'Institut de Recerca i Biomèdica de Lleida (IRBLleida).
A L'Intèrpret disposem d'entrades per al concert. El preu de cadascuna és de 10 euros. També es poden fer aportacions voluntàries a La Caixa: 2100-0514-18-0200121444 amb el concepte "Concert Oncologia".
Aquest concert benèfic està dirigit a col·legis, instituts, institucions sanitàries, asociacions i públic en general. L'objectiu principal de l'acte és contribuir al desenvolupament del projecte d'investigació, que tracta sobre la valoració del nivell de cèl·lules tumorals circulants (ctc) com a predictor de resposta en pacients amb càncer de mama metastàsic tractades amb quimioteràpia. La duració aproximada del projecte és de 12 a 18 mesos i comptarà amb 60 pacients. 

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .