Teatre i dansa

Teatre + música
+ dansa + L’Intèrpret
= molt més que teatre
musical
 
 
 

Petits

Teatre des de ben petits
Jugar fent teatre, fer
teatre jugant
 
 
 
 

Joves

Teatre per a joves teatreros
Tant si has fet teatre 
com si no, fliparás
 
 

Per a tothom

Un paper per a tothom
Mai és tard per conèixer
un personatge
 
 

Escenari

De l’aula a
l’escenari
Cada curs, una obra
a escena
 

 

L'Escola de Teatre de Teatre Musical

L’Intèrpret és l’única escola de teatre musical de la demarcació de Lleida.

Naix el 2010 com una evolució natural de la tasca que s’havia dut a terme des de l’Escola de Música. La posada en escena de diversos espectacles, com musicals o òperes, i les colònies musicals, amb tota la tasca dramatúrgica que implicaven, són doncs, l’origen d’aquests estudis. Hem començat, així, amb experiència. Combinar teatre, música i dansa dóna com a resultat un espectacle total. Per això oferim al nostre alumnat la seguretat que durà el seu aprenentatge a escena. És igual l’edat, els estudis cursats, la traça, l’únic que compta és una bona predisposició i ganes de passar-ho bé. Cada curs finalitza amb una representació, la millor mostra que el teatre s’aprèn fent teatre.

Com ensenyem?

Aprendre a actuar, cantar i ballar i, sobretot, passar-s’ho bé. Aquest és l’objectiu de l’Escola de Teatre Musical L’Intèrpret. que acaba d’iniciar les classes del seu primer curs. És el primer centre d’aquestes característiques que hi ha a la demarcació de Lleida i un dels pocs de l’àmbit privat a tot Catalunya. A l’Escola, que encara manté la matrícula oberta, es formaran actors a partir dels 4 anys, en diversos grups, i fins als adults de qualsevol edat. La pedagogia de l’Escola de Teatre Musical de L’Intèrpret planteja l’ensenyament a través d’una activitat lúdica que desenvoluparà les potencialitats expressives i creatives de l’alumnat. Una activitat que també contribuirà a la seva formació, tant des del punt de vista artístic, com de socialització i de creixement individual. Cada curs finalitzarà amb la representació oberta al públic d’un musical en català que mostrarà la feina duta a terme per l’alumnat.

Instal·lacions

A L’Intèrpret tenim les instal·lacions i els equipaments necessaris per impartir les classes de teatre musical. Disposem de diverses aules, una de les quals, amb capacitat per a 100 persones, pot esdevenir una petita sala si fa falta, perquè està dotada amb tots elements necessaris per encabir un espectacle de petit format. Per dur els nostres espectacles a escena, però, reservem sales de ciutat o de poblacions veïnes, com el Teatre de l’Escorxador i d’altres teatres municipals.

Fes una visita virtual per les nostres instal·lacions.

Professors de teatre musical

Les classes de teatre musical estan impartides per diferents especialistes en dramatúrgia, coreografia i cant, sota la direcció artística del dramaturg Ramon Molins.

Could not load widget with the id 15.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .