Notes als bits

De les notes als bits
La tecnologia al
servei de la música
 
 

Microfusa

Escola associada
a Microfusa
Un segell de qualitat
i solvència
 

So

Cursos de So
Des del micro, fins a
la taula de so
 
 

Produccio

Cursos de producció de música electrònica
Fes-te la teua pròpia
música
 

Dj

Cursos de Dj
Passa de ser un
“punxadiscos” a ser
un professional
 

L'Escola de So i Tecnologia Musical

L’Intèrpret és l’única Escola de So i Tecnologia Musical de la demarcació de Lleida. Naix el 2010, fruit de la convicció que la tecnologia pot estar al servei de la música per millorar-la. La base no és altra que el programa d’informàtica musical de L’Intèrpret, que és una de les propostes pedagògiques que donen personalitat al centre des de la seua formació.

Per fer aquest viatge, però, vam buscar un bon acompanyant, el millor. Microfusa és el centre  de so i tecnologia musical de referència a l’Estat. Una experiència que vam voler aprofitar per engegar l’escola. Així, L’Intèrpret ofereix alguns dels cursos que Microfusa imparteix als seus centres de Barcelona i Madrid. Amb els mateixos continguts, característiques, rigor i certificat en acabar-los. Un diploma, reconegut al sector, que obre portes.

Per poder impartir els cursos de so, de producció musical i Dj, l’Escola s’ha dotat de la darrera tecnologia, amb una aula d’informàtica dotada amb els darrers avenços i un estudi de so professional únic a Lleida.

Tot plegat, mantenint la filosofia de L’Intèrpret, amb innovació pedagògica i l’alumne com a centre del sistema operatiu.


Com ensenyem

A L’Intèrpret hem apostat per la metodologia i la pedagogia amb què Microfusa imparteix els seus estudis. Per tant, rigor en el continguts i aplicacions pràctiques que s’ajusten a l’entorn professional actual.
 
Per això, la formació es fa en grups reduïts, de fins a 6 alumnes per curs. D’aquesta manera podem oferir una formació molt personalitzada, que atén a les capacitats i progressos de l’alumnat.
 
Les pràctiques són un element molt important. Per això disposem d’un estudi d’enregistrament professional i també del material necessari per dur a terme actuacions i sonoritzacions en directe.
 
A cada curs, es lliura a l’alumnat un material pedagògic en paper i també un accés on-line, que li permet seguir el curs i ampliar continguts.
 
El nostres cursos atorguen un certificat Microfusa al superar-los.

Instal·lacions

A L’Intèrpret disposem de les instal·lacions adients per poder cursar els estudis de so i tecnologia musical. Així, disposem d’una aula d’informàtica musical, dotada amb la darreres novetats tecnològiques, com ordinadors de darrera generació, pissarra digital, etc.
 
L’Intèrpret disposa d’un estudi d’enregistrament professional. Amb capacitat per gravar des d’un petit combo, fins a una orquestra simfònica.
 

Professors de so i tecnologia musical

Les classes de So i Tecnologia Musical estan impartides per professionals qualificats amb una amplia experiència en el camp de la producció i l’ensenyament.

El nostre professorat és accessible i està sempre amatent a atendre qualsevol dubte o qüestió.

Pancho Marrodan

Professor producció de música electrònica.

Professor d'informàtica musical.

Professor de llenguatge musical per a no músics.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Josep Maria Bossa

Professor de tècnic de so.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Certificat Microfusa

L’Intèrpret ha apostat per la formació que imparteix Microfusa, com el centre de referència l’Estat en l’ensenyament del So i la Tecnologia Musical.
 
En superar cada curs, L’Intèrpret lliura un certificat Microfusa. Aquest és un diploma privat de formació no reglada. Ara bé, els certificats Microfusa estan àmpliament reconeguts al sector, com una garantia de rigor i professionalitat i d’haver adquirit els coneixements adients per desenvolupar una tasca professional.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .