som interpret 1

Des de la seua
creació, el 1997,
L’Intèrpret ha esdevingut
un centre de referència
som interpret 2

L’alumnat com a
centre de la nostra
pedagogia
som interpret 3

Gaudir de la música
i el teatre, el nostre
principal objectiu


som interpret 4

Hi ha una música
per a cadascun
de nosaltres
som interpret 5

Les noves tecnologies
a la música

L’Intèrpret felicita al professor de l’escola David Gómez

Ha obtingut el Diploma de Concertista atorgat pel prestigiós Institut de Musique Eugène Ysaÿe de Brussel·les.

El divendres, 26 d'abril, el nostre professor de violí, David Gómez, va realitzar un recital a Brussel·les amb l'objectiu de superar l'examen final del postgrau de perfeccionament d'instrument, que ha cursat a l'Institut de Musique Eugène Ysaÿe, de Brussel·les, amb la professora Shirly Laub.
Per superar aquesta prova el David va tocar la Ciaccona de Johann Sebastian Bach per violí sol, la Sonata número 3 de Ysaÿe (Ballade) i la Sonata per violí i piano de Cesar Franck. Aquesta última va ser un duo què va comptar amb la col·laboració d'Oksana Shymanska, professora de piano de L'Intèrpret.
428553 595874317091351 851018334 n
 
Els membres del jurat van valorar molt positivament la interpretació del David qui va quedar satisfet pel resultat obtingut. "Em va ajudar a créixer com a músic en les dues vessants: tècnica i musical", ha afirmat David Gómez. Aquesta experiència ha enriquit la seva formació i alhora la seva visió del món de la música. "No és el mateix estudiar a Espanya que a Bèlgica", ha aclarit el David qui ja des del principi tenia molt clar que volia estudiar a Europa i sortir del país.
El repte de tot músic és superar-se a si mateix i aprendre cada dia més. El David ha assumit aquest desafiament i, en finalitzar els seus estudis al Conservatori de Madrid, va decidir seguir amb la seva formació. D'aquesta manera, durant dos anys, ha estat viatjant a Bèlgica per cursar aquests estudis a l'Institut de Musique Eugène Ysaÿe, de Brussel·les.
Bèlgica és un país amb una sòlida tradició musical ja que els grans compositors i violinistes van donar classes al Conservatori de Brussel·les, el segon construït a Europa. David Gómez, qui porta quatre anys donant classe a L'Intèrpret, pretén seguir estudiant i assumir nous reptes.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .