Comenca espectacle

Comença l'espectacle
Sonoritzem, gravem,
interpretem i musiquem
 

 

Bones mans

Gestió
Ho deixes en bones
mans
 

Gravem

Silenci gravem!
Des d’un grup de rock,
fins a una simfònica 
 

 

Nostres produccions

L'Intèrpret a escena
Coneix les nostres
produccions
 
 

Professionalitat

Des de la creació de L’Intèrpret sempre ens ha agradat treballar portes enfora. Primer modestament, amb petites actuacions que mostressin la tasca que desenvolupem a les nostres aules. Però som experts a créixer i la nostra divisió de produccions ha crescut els darrers anys.

Hem posat la nostra experiència, la nostra infraestructura i les nostres instal·lacions al servei de tota mena de produccions, que van des de l’enregistrament en estudi, la sonorització i gravació en vídeo i àudio de directes o el muntatge d’espectacles.

Per fer-ho possible disposem dels millors equips tecnològics, amb la darrera tecnologia, en mans dels millors professionals.

Podem enregistrar el teu disc, deixar a punt i controlar el teu so en directe, il·luminar el teu espectacle, enregistrar i editar en vídeo i àudio el teu concert o portar al teu escenari un dels nostres muntatges. Tot alhora o el que et faci falta. Fem la teua producció nostra perquè volem que sigui el teu èxit.

Instal·lacions

Des del nostre estudi professional podem enregistrar des d’un solista fins a una orquestra simfònica.
L’estudi està connectat a tres sales d’enregistrament, que es poden utilitzar segons les necessitats i característiques de la gravació. Les sales estan connectades per un circuït intern de televisió, que permeten el seguiment de tot el procés sense interferir-hi.
L’estudi es pot llogar en la modalitat de claus en mà o bé podem posar al teu servei l’equip humà que necessitis per fer l’enregistrament.
 
Sales d’enregistrament i assaig
Disposem de 3 sales connectades a l’estudi d’enregistrament, de 9, 14 i 100 metres quadrats. Alhora, pots disposar d’altres sales per assajos i suport. Totes les sales estan convenientment insonoritzades i gaudeixen d’una acústica adequada per preservar la qualitat del so.
 
 
Plató
La sala Ellington, de 100 metres quadrats i amb capacitat per a 100 persones, és ideal per fer enregistraments musicals de gran format o per treballar amb amplitud i comoditat. Està perfectament insonoritzada i amb una acústica neutra que no interferirà en el teu so.
La sala, a més, està equipada amb la il·luminació i la infraestructura necessària per transformar-se en un plató de TV, que permet l’enregistrament de produccions audiovisuals diverses.
La nostra sala també es pot emprar com a petit auditori per a audicions, projeccions o concerts i representacions de petit format.
 
Sales de suport
Posem al teu servei tota la nostra infraestructura perquè et serveixi de suport en el procés de treball i enregistrament. Des de sales de reunions, fins a espais d’assaigs, conferències, presentacions, etc.
 

Equipament

Disposem de material professional per optimitzar i aconseguir els millors resultats en enregistraments, edició, sonorització i producció. Un equip que podem posar a la teua disposició claus en mà o bé gestionar-lo perquè el teu producte tingui el nivell que necessites.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .