Notes als bits

De les notes als bits
La tecnologia al
servei de la música
 
 

Microfusa

Escola associada
a Microfusa
Un segell de qualitat
i solvència
 

So

Cursos de So
Des del micro, fins a
la taula de so
 
 

Produccio

Cursos de producció de música electrònica
Fes-te la teua pròpia
música
 

Dj

Cursos de Dj
Passa de ser un
“punxadiscos” a ser
un professional
 

Curs de so professional

SO PROFESSIONAL, nivell 2, 120 hores.
Alumnes per grup: mínim 3 i màxim 6.
 
Horaris/grups durant el curs escolar:
A convenir.
 
Professor: Josep Maria Bossa.
 
Preu: 2.190 €. Preu becat: 1.752 €.
 
 
El Curs de So Professional fa un exhaustiu recorregut a través de les matèries i eines que el professional del so necessita dominar i per desenvolupar la seva tasca, ja sigui en l'àmbit de l'estudi, del so en viu, la producció musical, la post-producció de vídeo, etc. Es tracta d'un curs eminentment pràctic (més del 65% de les 120 hores lectives de què consta el curs són sessions pràctiques) al final del qual l'alumne disposa de les bases necessàries per a desenvolupar-se i seguir creixent en l'àmbit d'especialització professional que triï a posteriori.
 
Objectius
Adquirir coneixements sobre les eines que permeten el processament del so, els sistemes de sonorització digitals, etc., relacionats amb les configuracions i equipament d'estudis en qualsevol dels àmbits típics de treball; estudi de gravació, postproducció, mescla, so en viu.
Preparar l'alumne per poder continuar el seu aprenentatge, més pràctic i especialitzat en cadascuna de les àrees de treball de l'entorn de la tecnologia de l'àudio.
 
A qui va dirigit
El Curs de So Professional s'adreça tant a persones que volen convertir-se en professionals del so (en diversos camps d'especialització) com a músics, DJs o creadors multimèdia desitjosos d'aprofundir en els seus coneixements de so per desenvolupar la seva tasca en condicions idònies.
 
Temari

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .