Notes als bits

De les notes als bits
La tecnologia al
servei de la música
 
 

Microfusa

Escola associada
a Microfusa
Un segell de qualitat
i solvència
 

So

Cursos de So
Des del micro, fins a
la taula de so
 
 

Produccio

Cursos de producció de música electrònica
Fes-te la teua pròpia
música
 

Dj

Cursos de Dj
Passa de ser un
“punxadiscos” a ser
un professional
 

Com ensenyem

A L’Intèrpret hem apostat per la metodologia i la pedagogia amb què Microfusa imparteix els seus estudis. Per tant, rigor en el continguts i aplicacions pràctiques que s’ajusten a l’entorn professional actual.
 
Per això, la formació es fa en grups reduïts, de fins a 6 alumnes per curs. D’aquesta manera podem oferir una formació molt personalitzada, que atén a les capacitats i progressos de l’alumnat.
 
Les pràctiques són un element molt important. Per això disposem d’un estudi d’enregistrament professional i també del material necessari per dur a terme actuacions i sonoritzacions en directe.
 
A cada curs, es lliura a l’alumnat un material pedagògic en paper i també un accés on-line, que li permet seguir el curs i ampliar continguts.
 
El nostres cursos atorguen un certificat Microfusa al superar-los.

Instal·lacions

A L’Intèrpret disposem de les instal·lacions adients per poder cursar els estudis de so i tecnologia musical. Així, disposem d’una aula d’informàtica musical, dotada amb la darreres novetats tecnològiques, com ordinadors de darrera generació, pissarra digital, etc.
 
L’Intèrpret disposa d’un estudi d’enregistrament professional. Amb capacitat per gravar des d’un petit combo, fins a una orquestra simfònica.
 

Professors de so i tecnologia musical

Les classes de So i Tecnologia Musical estan impartides per professionals qualificats amb una amplia experiència en el camp de la producció i l’ensenyament.

El nostre professorat és accessible i està sempre amatent a atendre qualsevol dubte o qüestió.

Pancho Marrodan

Professor producció de música electrònica.

Professor d'informàtica musical.

Professor de llenguatge musical per a no músics.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Josep Maria Bossa

Professor de tècnic de so.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .