Vaig a l-interpret

Vaig a L’Intèrpret
Vine a viure la música,
la nostra pedagogia.
 
 
 

Aprendre des de petit

Aprendre des de
ben petit
Tots els infants naixen
amb una música sota
la pell.
 

Tots els nivells

Tots els nivells
Som la primera
escola privada de
Lleida autoritzada
per la Generalitat
 

Totes les musiques

Totes les músiques
De Bach a Ellington,
de Mozart a Lennon,
del jazz al hip hop, de
l’ètnica a la tradicional
 

Mai es tard

Mai és tard per començar
Tan se val l’edat que
tinguis i els estudis de
música que has cursat
 

Música moderna

guitarraA la música no li cal cognoms. A L’Intèrpret sempre hem apostat per considerar els diferents estils i gèneres musicals amb el mateix interès i rigor. Per això els nostres alumnes, estudiïn l’instrument que estudiïn, reben formació tant de música clàssica com moderna.
 
Programa de Música Moderna
Disposem d’un programa específic de música moderna pensat i adreçat per a l’alumnat que es vol iniciar o especialitzar en l’aprenentatge de la música moderna.
El professorat que imparteix aquestes assignatures són especialistes en aquest àmbit musical i tenen una contrastada experiència, tant a l’escenari com a les aules.

Les especialitats què es poden escollir són: cant modern, guitarra, piano, baix, contrabaix, bateria i percussió.
El programa està integrat per tres assignatures: 

• Llenguatge musical, que al nivell mitjà es converteix en harmonia moderna i arranjaments.
• Instrument. Classe individual setmanal de l’instrument escollit.
• Combo. Classe col·lectiva setmanal que agrupa a músics d’un mateix nivell i de diferents instruments (per exemple: bateria, baix, piano, veu, violí i saxòfon) que treballen repertori amb el tutoratge d’un professor.
 
ADREÇAT A: 
Alumnes a partir dels 10 anys.


HORARI: 
De 19:00 a 20:30 h (llenguatge musical) + instrument 1 h. individual (a determinar) combo 1 h. (optatiu). També disposem d'altres horaris en funció de la possibilitat de crear grups.

Aula de músiques del món

El programa de l'Aula de Músiques del Món està pensat perquè l’alumnat pugui aprendre músiques tradicionals d'arreu, centrant-se, bàsicament, en les diferents regions d'Europa, com els balcans, la mediterrània, la música klezmer o celta, entre d'altres. De manera progressiva, es treballa a partir del llenguatge musical i de l'ensemble (formació grupal a mode d'orquestra), així com de l'instrument de manera individual. El llenguatge musical està adaptat a les necessitats de l'aula, tot treballant conceptes teòrics específics de la música tradicional, formes i estils tradicionals, la lectura relativa i el transport, harmonia i improvisació.
El programa de músiques del món es pot cursar en les següents especialitats instrumentals: Violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, guitarra i altres instruments propis de la música tradicional com ara instruments de pua, cornamuses (gaita, sec de gemecs, etc.) i flautes de bec.
 
ADREÇAT A: 
Alumnes a partir dels 10 anys.


DEDICACIÓ SETMANAL: 
1,5 h. (llenguatge musical i ensemble)+instrument 1 h. individual.

Escola de música autoritzada i centre autoritzat de grau professional pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .